Ons team

Bij l'Improviste hebben we een getalenteerd en gepassioneerd team dat zich inzet voor het leveren van uitmuntende culinaire ervaringen.
Onze medewerkers hebben een diepe liefde voor gastronomie en streven ernaar om elk gerecht tot in de perfectie te bereiden en te presenteren.

Chef David Selen

Chef David Selen is de drijvende kracht achter l'Improviste. Met zijn ongeëvenaarde creativiteit en passie voor culinaire kunst creëert hij unieke gerechten die de zintuigen prikkelen en gasten telkens weer verrassen. Zijn expertise en ervaring in de gastronomie maken hem tot een ware smaakmeester. Onder onze tab Over ons lees je alles over hem!

Chef David Selen
Het bedienend personeel

Het bedienend personeel

Ons vriendelijke en professionele bedienend personeel zorgt ervoor dat jouw bezoek aan l'Improviste onvergetelijk wordt. Met uitgebreide kennis van onze menu's en drankselecties helpen ze je graag bij het maken van de juiste keuzes en bieden ze een attente en persoonlijke service.

Het keukenteam

Ons getalenteerde keukenteam werkt nauw samen onder leiding van chef David Selen om elke dag weer heerlijke gerechten te creëren. Ze combineren klassieke kooktechnieken met moderne innovaties en gebruiken alleen de beste seizoensgebonden ingrediënten om een smaakvolle en verfijnde ervaring te garanderen.

Het keukenteam

We zijn trots op ons team en de passie waarmee ze werken om jouw culinaire reis bij l'Improviste onvergetelijk te maken.