Bij l'Improviste draait alles om verfijning en verrassing. Ons menu biedt een harmonieus samenspel van smaken en texturen, samengesteld door chef David Selen en zijn getalenteerde team. We bieden twee unieke menu's aan: het l'Improviste-menu en het David Selen-menu. Daarnaast hebben we ook een speciaal kreeftenmenu voor liefhebbers van deze heerlijke delicatesse.
Onze menu's worden regelmatig vernieuwd om seizoensgebonden ingrediënten te benutten en je telkens weer nieuwe culinaire hoogstandjes voor te schotelen. Of je nu een avontuurlijke eter bent of bepaalde dieetwensen hebt, we hebben voor ieder wat wils.
Ontdek onze menu's en laat je verrassen door de creativiteit en vakmanschap van onze chef.
Van 12/01 tot 10/02
Angus Grand Cru – Knolselder – Truffel Mayonnaise
Parijse Champignons – Olijf – Truffel, Kreeft, Enoki. *
Carpaccio van Coquilles Saint Jacques uit Dieppe – Gnocchi – Huisgemaakte Truffelboter – Trompette de la Mort
Zwartpootkip uit Bourgogne – Tagliatelle – Shiitake – Kalfszwezerik – Truffel – Jus de volaille
Foie Gras – Truffel **
Risotto Arborio – Vanille uit Madagaskar – Geconfijte peer – Balsamico
Menu 4 gangen € 95,00
Menu 5 gangen * € 105,00
Menu 6 gangen ** € 115,00
Wij zijn van 10 tot 22 april gesloten voor een cursus in Indonesië en van 26 april tot 3 mei voor vakantie.