Paleta 100 % Iberico Bellota D.O.Dehessa de Extremadura / Shakshuka/Burrata
Boudin kreeft / Zalm kaviar
Carpaccio van Rubia Gallega – Picanha DryAged (30d)/ Parmesan
Tonijn /Zwarte sesamzaad / Sojasaus / Fideuà / Chorizo Ibérico Bellota / Pesto
Tartare van Angus Grand Cru / Soja sauc / Koriandre / Wasabi
Duif uit Poitou/ Erwten / Wortel (Supplement met truffel €15,00)
Ierse Lam gerijpt met Himalaya zout / Raz el hanout / Kikkererwten / Rozijn
Nederland - Rosé kalf -Dunne lende
Tarbot / Thaise bouillon / Noedels
Tagliolini / Pesto / Pijnboompitten
Boudin kreeft / Zalm kaviar
Carpaccio van Rubia Gallega – Picanha DryAged (30d)/ Parmesan
Tonijn /Zwarte sesamzaad / Sojasaus / Fideuà / Chorizo Ibérico Bellota / Pesto
Tartare van Angus Grand Cru / Soja sauc / Koriandre / Wasabi
Duif uit Poitou/ Erwten / Wortel (Supplement met truffel €15,00)
Ierse Lam gerijpt met Himalaya zout / Raz el hanout / Kikkererwten / Rozijn
Nederland - Rosé kalf -Dunne lende
Tarbot / Thaise bouillon / Noedels
Tagliolini / Pesto / Pijnboompitten
U kunt vrij uit al deze gerechten kiezen.
Op basis van het aantal gangen dat u kiest, presenteren we een gerecht in voor- of hoofdgerecht portie.
Maximum 3 verschillende gerechten per tafel
1 gerecht € 30,00
2 gerechten € 55,00
3 gerechten € 65,00
Wenst u aan te vullen met een dessert, dat kan!
Dame blanche €10,00
Sabayon €10,00
Dessert Improviste €12,00
Verloren brood €10,00
Kaasbordje €15,00
We serveren geen à la carte menu op vrijdag- en zaterdagavond!
Op basis van het aantal gangen dat u kiest, presenteren we een gerecht in voor- of hoofdgerecht portie.
Maximum 3 verschillende gerechten per tafel
1 gerecht € 30,00
2 gerechten € 55,00
3 gerechten € 65,00
Wenst u aan te vullen met een dessert, dat kan!
Dame blanche €10,00
Sabayon €10,00
Dessert Improviste €12,00
Verloren brood €10,00
Kaasbordje €15,00
We serveren geen à la carte menu op vrijdag- en zaterdagavond!