TRAITEUR EINDEJAARSFEESTEN


 

TAPAS

Creme van bloemkool & gerookte zalm3 EUR

Rundscarpaccio    3 EUR

Grisinni & tapenades3 EUR

 Iberico ham  9 EUR

 

VOORGERECHTEN

Kreefentsoep5 EUR

Terrine van ganzenlever12 EUR

Terrine van ganzenlever89 EUR/KG

6 oesters 10 EUR

½ kreeft ‘Belle-vue’ 19 EUR

 

HOOFDGERECHTEN

Zwartpootkip uit Bourgogne 15 EUR

Hertekalffilet20 EUR

Runds filet pur18 EUR

Kreeft ‘Belle-vue’  40 EUR

 

PLATEAU DE FRUITS DE MER

3 oesters , 2 langoestines, grijze & rose garnalen, 1 gambas,

kokkels ,bigorneaux30 EUR

LE ‘ROYALE: ‘½ kreeft, gerookte zalm, 3 oesters , 2 langoestines, grijze & rose garnalen, 1 gambas, kokkels, bigorneaux     45 EUR

Passende wijn / fles wit 15 EUR

 

PLATEAUX DE FROMAGES

3 Soorten    9 EUR

4 Soorten   12 EUR

5 soorten15 EUR

Met brood, gedroogdfruit, konfituur, luiksesiroop

Passende wijn / fles wit of rode  15 EUR

 

DESSERTS

6 soorten nagerechtjes   15 EUR

Assortiment van  16 macarons29,50 EUR

Kerst ‘Bûche’5 EUR

 Appeltaartje   4 EUR

Delicieux met 3 chocolade   5 EUR

 

BROOD – BOTER - OLIJFOLIE

Boerenbrood   & boter  2 EUR

Boerenbrood &  olijfolie  2,50 EUR

 

ZOETIGHEDEN VOOR DE KOFFIE

3 soorten 3,50 EUR

 

MENU   35 EUR

2 Hapjes

Kreeftensoep

Zwartpootkip uit Bourgogne

Kerst ‘Bûche’

 

MENU   45 EUR

2 Hapjes

Trio van zalm, gerookte, gemarineerd & mi cuit

Runds filet pur 

Appeltaartje

 

MENU   55 EUR

2 Hapjes

½ kreeft ‘Belle-vue’

Hertekalffilet

Buffet de desserts 6 soorten

 

Bij onze menus stellen we  eenALL-IN  formule voor 20 EUR

Huisaperitief, witte & rodewijnen, brood, boter & olijfolie .

 

Onze prijzen zijn BTW in .

Andere gerechten op aanvraag…..

 

Alle gerechten en menus zijn afte halen op 24 en 31/12 tussen 13u en 16u.

Op 25/12 en 01/01 tussen09u30 en 11u .

Réservaties via mail  resto@davidselen.com, wij sturen u een fiche door om ons ingevuld terug te sturen .