Dome

Welkom in de betoverende wereld van 'de Dome' bij l'Improviste by David Selen!

content

Op het terras van ons restaurant hebben we iets bijzonders voor je gecreëerd: 'de Dome'. Onder deze prachtige koepel kun je genieten van een unieke eetervaring. Wat 'de Dome' extra speciaal maakt, is het adembenemende uitzicht op de renbaan van de hippodroom van Waregem… maar er is nog meer! 'De Dome' beschermt je ook tegen onvoorspelbaar weer, waardoor je het hele jaar door van ons terras kunt genieten. Of het nu regent of stormt, binnen in 'de Dome' blijf je droog en comfortabel, terwijl je nog steeds kunt de sfeer van 'buiten' zijn weet te behouden.

Onder leiding van onze getalenteerde chef-kok, David Selen, worden hier smaakvolle gerechten geserveerd die perfect passen bij de unieke ambiance van 'de Dome'. Dankzij onze vaak wisselende gerechten, bereid met verse en hoogwaardige ingrediënten, wordt elke maaltijd in de Dome nog meer een onvergetelijke ervaring.

Of je nu kiest voor een zonnige lunch met uitzicht op de renbaan of een romantisch diner terwijl het buiten bijna stormt, 'de Dome' biedt een onvergetelijke culinaire reis die je niet wilt missen.


Kom langs en laat je meeslepen door de magie van 'de Dome'!