NIEUWE KAART VANAF 24/10


Schermafbeelding 2018-10-18 om 11.43.40.png
Schermafbeelding 2018-10-18 om 11.38.45.png

Saveurs du Monde

Van 07/12 tot 12/01

Coquilles Saint Jacques uit Dieppe /Wasabi/Butternut
Coquille saint Jacques de Dieppe/Wasabi/Butternut 

 ***

*Ossenstaart/ Knolseder/ Pasta/Morille
*Queue de boeuf/ Céleri rave/Morille/Pasta
Suppl Memlanosporum Truffel € 15,00

***

Polderhaas ‘Harelquin / Rodebiet/ Pomme dauphine/Peer/
Râble de lièvre des Polders ‘Harelquin’/Betterave rouge/Pomme dauphine/Poire

 ***

**Gebaak ganzelever Fourme d’Ambert/Venkel/Ananas
**Foie d’oie poêlé/Fourme d’Ambert/Ananas/fenouil

***

Chocolade Valrhona Jivara 38% /Séchouanpeper/Sesame
Chocolat Jivara 38% Valrhona/Poivre de Séchouan/ Sésame

 

2 GANGEN/SERVICES                         €  27,00 
PASSENDE WIJNEN/VINS ADAPTES     €38,00
Enkel’s middags

3 GANGEN/SERVICES                          €  39,00 
PASSENDE WIJNEN/VINS ADAPTES     €50,00
Niet op vrijdag – en zaterdag avond

*4 GANGEN/SERVICES                          €  55,00
PASSENDE WIJNEN/VINS ADAPTES     €78,00

 ** 5 GANGEN/SERVICES                          €  65,00
PASSENDE WIJNEN/VINS ADAPTES     €94,00

Supplement kaasbordje 13,00€ of 7,00 ipv dessert met wijn 7,00€
Supplément assiette de fromages 13,00 ou 7,00€ à la place du dessert avec vin 7,00€

PER TAFEL WORDT EEN MENU GESERVEERD VOOR HET VOLLEDIGE GEZELSCAP


Schermafbeelding 2018-10-18 om 11.45.22.png

Al onze menu’s worden geserveerd voor het voltallige tafelgezelschap . Wij vragen om vanaf zes personen het menu te nemen, om zo de kwaliteit
van gerechten te garanderen en lange wachtttijden te beperken .

Tous nos menus sont servis uniquement pour l’ensemble de la table, nous vous demandons de prendre un des menus à partir de six personnes pour vous garantir la qualité des plats et limiter les temps d’attente.