DAVID SELEN MEETS VOL VER

22/01

Hapjes met truffel:
Terrine ganzenlever / Tongrolletje / Velouté oester / Roereitje

***

Carpaccio truffel / kreeft
Gebakken langoustine / Polderaardappel / Kalfswang

***

Jonge Duif / Knolselder / Kastanjechampignon

***

Peer / Crème chibouste

80 € zonder aangepaste wijnen
105€ met aangepaste wijnen


Truffe
‘Melanosporum’

Van 15/01 tot 02/02

 

 Truffel Carpaccio Melanosporum/Kreeft/Knolselder

Wijn : Chablis ‘Sainte Clair’ Jean Marc Brocard Bio 2017

 

Coquille saint Jacques uit Dieppe/Boschampignons/Truffeljus

Wijn : Château Haut Mayne ‘ Résreve de la famille’ Graves 2017

 

*Langoustine/Truffelpuree/ Menalosporum/Aardappel

Wijn : Rully 1 er Cru J.M. Boillot Bourgogne 2016 

 

Zwartpoot kip uit Bourgogne/Gebakken ganzelever/Truffe Melanosporum

Wijn : Château Citran Haut Médoc Bordeaux 2010

 

 Camenbert met truffel 13,00€ of 7,00 ipv dessert met wijn 7,00€

 

 Dame blanche de ‘Luxe’

 

4 GANGEN           €  80,00
PASSENDE WIJNEN €105,00

 

* 5 GANGEN €  100,00 
PASSENDE WIJNEN €130,00

 

ENKEL OP RESERVATIE

Valentijn

Van 12/02 tot 16/02


Kabeljauw / Bloemkool/Ponzu


***

Ibérico / Risotto met rode wijn / Gekarameliseerde ui


***

Tarbot / Broccoli / Vanille / Kaviaar


***

**Duif / Erwt / Wortel / Ganzenlever


***

Chiboust / Kastanje / Peer



Supplement kaasbordje 13,00€ of 7,00 i.p.v. dessert met wijn 7,00€

4 GANGEN € 55,00

MET BIJPASSENDE WIJNEN € 78,00

** 5 GANGEN € 65,00

MET BIJPASSENDE WIJNEN € 94,00


PER TAFEL WORDT EEN MENU GESERVEERD VOOR HET VOLLEDIGE GEZELSCHAP